Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av.Dr.Veli Böke’den MARAŞFED ve ELMUHAY Vakfına ziyaret. « AFŞİN HABER

haberdar ol

İlk Sen Haberdar Ol!Web bildirim ile, önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
Daha SonraBildirimleri Al
SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Pusula Mardin’i Gösterdi, Gençler Tarihe Dokundu.

GENEL, GÜNCEL, KÜLTÜR SANAT, MANŞETLER, YAŞAM

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av.Dr.Veli Böke’den MARAŞFED ve ELMUHAY Vakfına ziyaret.

Bu haber 31 Aralık 2022 - 9:16 'de eklendi.

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av.Dr.Veli Böke, MARAŞFED’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av.Dr.Veli Böke beraberinde ki heyetle birlikte İstanbul’da faaliyet gösteren Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu (MARAŞFED)’i ziyaret ederek yeniden Başkanlığa seçilen Uğur Yinanç ve ekibine hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarete Kayseri Kahramanmaraşlılar Derneği Yönetimi de katıldı.

Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu (MARAŞFED) ve Elbistan Mükrimin Halil Yinanç Vakfı (ELMUHAY)’nın faaliyet alanlarını da gezen heyet MARAŞFED ve ELMUHAY’a hizmetlerinde başarılar temenni ettiler.

MARAŞFED Başkanı Uğur Yinanç, zyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek  heyette bulunanlara ayrı ayrı teşekkür etti.