Yusuf Polat, MHP’den Afşin Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıkladı. « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Yusuf Polat, MHP’den Afşin Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıkladı.

Bu haber 13 Aralık 2023 - 6:14 'de eklendi.

Afşin Belediyesi Meclis Üyesi olarak hizmet eden Yusuf Polat, Milliyetçi Hareket Partisinden Afşin belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Polat, için bugün İlçe Başkanlığında aday adayı tanıtım programı düzenlendi.

Programda konuşan MHP Afşin İlçe Başkanı Süleyman Aycan, Aday adaylarımız Genel Merkeze başvurularını yaptıktan sonra Başvuru dilekçelerini İlçe Teşkilatımıza teslim ediyorlar. Daha önce 2 değerli Belediye Başkan Aday Adayımızın burada Basın açıklamasını yapmıştık. Yusuf Polat bey de Genel Merkezimize başvurusunu yaptı. Teşkilatımıza da başvuru dilekçesini iletti. Şu anda 5 tane aday adayımız var. Yusuf Polat Başkanımıza ve diğer aday adayı arkadaşımıza hayırlı olmasını diliyor, başarılar temenni ediyoruz dedi.

Daha sonra konuşan MHP Afşin Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Polat, Mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi olarak 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Yönetimler seçimlerinde aday adayı oldum ve başvurumu yaptım. İsmim Yusuf Polat. 1969 yılında Afşin’e bağlı Çoğulhan Mahallesinde doğdum. Babamın görevi icabı Afşin’e taşındık. İlk ve Orta öğrenimimi Afşin’de tamamladım. 1988 yılında da Babam emekli olunca Çoğulhan Mahallesine geri döndük. Siyasi hayatıma erken yaşlarda başladım. 1999 yılı seçimlerinde sevinci ve hüznü birlikte yaşadık. Çoğulhan’da kazandık ama Afşin’de Ergün Ertekin Başkanımızın seçimini kaybettik. Ergün Başkanıma Allah’tan rahmet diliyorum. Çoğulhan Mahallesinde Meclis üyeliği ve Başkanvekilliği yaptım. 2015-2018 yılları arasında Kahramanmaraş MHP İl Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundum. 2019 yılından bu yana da Afşin Belediyesinde Meclis üyeliği görevimizi sürdürüyoruz. Bugün Aday Adayı tanıtım programına katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum dedi.

Programa katılanlar Yusuf Polat’ı tebrik ederek çıktığı yolda başarılar dilediler.