Zafer Tıraş; “Yeşilyurt için hizmet dönemi 31 Mart’ta başlayacak” « AFŞİN HABER

SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

19 MAYIS VE GAZZE…!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM, YAZAR

Zafer Tıraş; “Yeşilyurt için hizmet dönemi 31 Mart’ta başlayacak”

Bu haber 09 Aralık 2023 - 7:47 'de eklendi.

Afşin esnaflarından Zafer Tıraş, Yeşilyurt Mahallesine Muhtar Adaylığını açıkladı.

Dün Afşin Merkez Yayın Grubunu kalabalık bir ekiple ziyaret eden Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Zafer Tıraş, Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’e Yeşilyurt mahallesine yönelik hayallerini ve yapacaklarına anlattı.

Bu mahallede 16 yıldır ikamet ediyorum diyen Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Zafer Tıraş, Yeşilyurt Mahallesine gerçekten hizmet etmek amacıyla bu yola çıktım. Mahalle sakinlerimizin hemen hemen tamamını tanıyor ve biliyorum. Mahalle sakinlerimize güveniyorum. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler seçimlerinde Mahalle sakinlerimizden destek bekliyorum dedi.

Muhtarın yeri ve mekanı belli olur. İş yerim Yeşilyurt Mahallesindedir. Yerimiz mahalle sakinlerimizin her daim emrindedir diyen Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Zafer Tıraş,Ben ekibimle birlikte hizmet etmek amacıyla aday oldum. Mahalle sakinlerimiz gerçekten hizmet bekliyorlarsa bize yetki versinler. Sadece bir dönem de bile her mahalle sakininin memnuniyetini kazanmış bir Muhtar olacağım dedi.

Muhtarlık maaşına ihtiyacım yok diyen Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Zafer Tıraş,Bu mahalle hizmet görsün diye elimizi taşın altına koyuyoruz. Mahallemizin her sokağına her caddesine duyarlı olacak, en küçük sorunla bile anında çözüm yolu aranacak. Ben de ekibim de hizmet için hazırız dedi.

1986 yılında Afşin’de dünyaya gelen Zafer Tıraş, İlk,Orta ve Lise tahsilini Afşin’de tamamladı. 15 yıldır esnaflık yapan Tıraş, şu anda yıkılan Belediye Binası yanında Tadım Döner işletmecisi olarak hizmet veriyor. Zafer Tıraş, 16 yıldır Yeşilyurt Mahallesinde ikamet ediyor.

Hayırlı olsun.