Doç.Dr.Uğur Başaran Mezun olduğu Anadolu Lisesinde Öğrencilerle buluştu. « AFŞİN HABER

haberdar ol

İlk Sen Haberdar Ol!Web bildirim ile, önemli gelişmelerden anında haberdar olmak ister misiniz?
Daha SonraBildirimleri Al
SON DAKİKA
Kürtçe mp3 indir

Özel Karaoğlan Kolejinde Geleneksel Okuma Bayramı düzenlendi.

EĞİTİM, GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, YAŞAM

KURBAN BAYRAMINDA ZOONOTİK HASTALIKLARA DİKKAT!

GENEL, GÜNCEL, MANŞETLER, SAĞLIK

Doç.Dr.Uğur Başaran Mezun olduğu Anadolu Lisesinde Öğrencilerle buluştu.

Bu haber 17 Mayıs 2025 - 13:43 'de eklendi.

Afşin Anadolu Lisesi, yıllar önce mezun ettiği isimleri öğrencileriyle buluşturmaya devam ediyor. Şehrin bu konuda en hassas okulu olma özelliği taşıyan Afşin Anadolu Lisesinde yine Öğrenciler tecrübe ve deneyim dolu bir program yaşadılar.

Afşin Anadolu Lisesi mezunlarından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Halk Bilimi Bölüm Başkanı Doç.Dr.Uğur Başaran, Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluştu.

Dün saat 10:30 da Afşin Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Okul Müdürü Yasin Sert,Müdür Yardımcıları,Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Programın açılışında konuşan Afşin Anadolu Lisesi Müdürü Yasin Sert,Okulumuz mezunlarının kariyerine giden yolda yaşadıklarını,hayat tecrübelerini ve nasihatlerini dün olduğu gibi bugün de öğrencilerimize yansıtmanın gayretindeyiz. Bugün ise okulumuz mezunlarından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Halk Bilimi Bölüm Başkanı Doç.Dr.Uğur Başaran hocamızı misafir ederek öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Hocamıza davetimize icabet ettikleri için teşekkür ederiz dedi.

Daha sonra konuşan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Halk Bilimi Bölüm Başkanı Doç.Dr.Uğur Başaran hayat tecrübelerini öğrencilere aktardı.

1,5 saat süren programın tamamını YouTube Halil Demir hesabımızdan izleyebilirsiniz.